HOT

Visar image.jpg

Kom nyligen hem efter ha uträttat lite ärenden etc. Har tränat ett benpass idag så jag kände mig lite mörbultad när jag gick runt i köpcentrumet med ett skrattandes sällskap, men det är en skön känsla. För övrigt så åt jag en otroligt god kyckling tandoori rätt, precis vad jag behövde nämligen en stark maträtt. Riktigt gott! Och det bästa av allt jag har funnit en ny restaurang med goda rätter, för jag är otroligt kräsen och petig med mat som lagas av andra.

//Recently came home after having done some errands, etc. I have trained a leg workout today so I felt a little bruised when I walked around the mall with an laughingly company, but it’s a nice feeling. Incidentally, I ate an incredibly good chicken tandoori right, just what I needed namely a strong dish. Really good! And best of all I have found a new restaurant with hearty dishes, because I’m incredibly picky and fussy with food cooked by others.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>