GO FOR THE HEART

När jag är ute och powerwalkar/joggar använder jag mig utav en app som räknar kalorier, tid, förbättringar etc men nu har jag börjat använda appen ”gå för hjärtat” och det tycker jag att du också ska göra. Det är en gratis app som fungerar som en stegräknare för smartphones. Gå för hjärtat registrerar varje kilometer som användarna går och för varje avverkad kilometer skänks 1 kr till Woman in Red kampanjen. Under år 2012 samt 2013 samlade promenerande användare in hela 1300000 vilket motsvarar 1300000 kilometer eller 32,5 varv runt jorden. Sjukt stor summa!

Ladda ner appen nu och knäpp på den varje gång du är ute och tar en promenad så bidrar du till en viktig forskning som räddar liv!

//When I am out and powerwalkar / jog I use out of an app that counts calories, time, improvements etc but now I have started using the app ”go to the heart” and I think that you also should do. It’s a free app that works like a pedometer for smartphones. Go for the heart records every kilometer that users go for every kilometer traveled donated £ 1 to the Woman in Red campaign. During the years 2012 and 2013 combined strolling users in the entire 1.3 million which represents 1.3 million kilometers or 32.5 times around the world. Troubled large sum! 

Download the app now and snap at it every time you’re out taking a walk so you contribute to important research that saves lives!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>