GOOD DAYS

image (22)

Åh så skönt att förkylningen är borta och det tackar jag ingefära för! Igår gjorde jag en så god drink utav massa frukter och satt ute i trädgården och bara njöt, välbehövligt med andra ord. Det har blommat otroligt fint i trädgården, blir så lycklig när jag ser alla blommor i olika färger.

//Oh so nice that the cold is gone and I thank Ginger for! Yesterday, I made such a good drink out of the pulp fruit and sat out in the garden and just enjoyed, much needed in other words. It has blossomed incredibly nicely in the garden, will be so happy when I see all the flowers in different colors.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>