ATTENTION!

Akuten och ambulansen ber alla om att sprida detta budskap. De har upptäckt att de flesta av de skadade har en mobiltelefon på sig. Ambulanspersonalen vet bara inte vem som är närmaste anhöriga i din telefonbok. Vad man vill är att du sparar en person vid namn ICE (In Case of Emergency). Under detta är namnet på den person som du tycker bör kontaktas vid en olycka. Om du vill använda flera personer använder du ICE1, ICE2, ICE3, etc. Det är en enkel sak att göra, det är gratis och det kan göra en skillnad när det gäller. Vi hoppas du kommer att göra detta och skicka detta vidare till alla du känner. Både inom och utanför landets gränser!

//ER and ambulance asking everyone to spread this message. They have discovered that most of the injured have a cell phone on him. Paramedics just do not know who the next of kin in your phonebook. What you want is that you save a person by the name ICE (In Case of Emergency). Below this is the name of the person you think should be contacted in the event of an accident. If you want to use multiple people, use ICE1, ICE2, ICE3, etc. It is a simple thing to do, it’s free and it can make a difference when it comes. We hope you will do this and send this on to everyone you know. Both within and outside the country!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>