RAINY RAINY

SÅ skönt att det regnar idag, missuppfatta mig inte nu men pollen halten är så pass hög den här våren (rekord vår med pollen) att jag knappt kan andas, sjukt jobbigt är det! Får väldigt starka mediciner för det och det är väldigt jobbigt men men what to do, det är bara att stå ut.

//SO glad it’s raining today, do not misunderstand me now but the pollen count is so high this spring (our record with pollen) that I can barely breathe, sick hard is it! Receive a very strong medication for it and it is very difficult but but what to do, it’s just to stand out

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>