SCARY

Efter ett träningspass igår kväll satt jag bänkad framför Valvakan och jag måste bara säga att det är skrämmande och hemskt att det finns fler rasister/fascister/nazister än feminister i Sverige! Sverige vakna från denna mardröm. Sedan finns det dom som inte röstar både SD:are och de övriga partierna fastän dom håller på dessa partier. Jag menar hälften av Sveriges befolkning har inte röstat?! Det handlar ju om Sveriges framtid, vår framtid, Europas framtid.

Nu ska jag ha debatt i skolan 😀

//After a workout last night, I sat in front benched election night and I just have to say that it is appalling and horrible that there are more racists / fascists / Nazis than feminists in Sweden! Sweden wake up from this nightmare. Then there are those who do not vote both SD: ers and the other parties. I mean half of the population did not vote?! It’s all about Sweden’s future, our future, the future of Europe.

Now I’ll have the debate at school 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>