HAPPY

image (44)

A delish breakfast with family, yummy!

Hej ALLA! Jag tänkte först be om ursäkt för mitt frånvarande på bloggen men det ska jag egentligen inte göra då jag jobbar på två olika jobb och det är hur KUL som helst. Att bara få jobba med ELLE är stort. Sedan pluggar jag också. Mycket alltså. Annars går resten utav min tid till vänner och familj ♥

Och jag är såå glad att min blogg har blivit så stor, fick precis en statistisk om hur många som läser min blogg runt om i världen och dom siffrorna är sjuka.. Jag är imponerad utav att jag har unika läsare i Kina tillexempel? Hur coolt?! Xoxo

//Hi ALL! I was initially going to apologize for my absence on the blog but I will not really do when I’m working on two different jobs and that’s how FUN anywhere. To just get to work with ELLE is great. Since I’m studying as well. Much that is. Otherwise, the rest out of my time with friends and family ♥

And I’m soo glad that my blog has become so great, just got a statistical about how many people read my blog around the world and judgment figures are sick .. I’m impressed out that I have unique readers in China for example? How cool?! Xoxo

blogstats trackingpixel

En reaktion på “HAPPY

  1. Hej! Älskar din blogg! Kan du inte berätta mer om jobbet på ELLE? I vilken stad du jobbar, hur du fick jobbet, vad du har för arbetsuppgifter osv :) Hade varit så kul. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>